APA Style
Pangastuti, H, P., Triwibowo, S. (1996).
Research of the Fermentation Process of Soybean Tempe : 1. The Influence of Time of Soaking, Boiling and Steaming through the Phytic Acid Contents on Soybean Tempe (Penelitian Proses Pembuatan Tempe Kedelai: 1. Penaruh Lama Perendaman, Perebusan dan Pengukusan terhadap Kandungan Asam Fitat dalam Tempe Kedelai) .
:
.
MLA Style
Pangastuti, Hestining, Pupus., Triwibowo, Sitoresmi.
"Research of the Fermentation Process of Soybean Tempe : 1. The Influence of Time of Soaking, Boiling and Steaming through the Phytic Acid Contents on Soybean Tempe (Penelitian Proses Pembuatan Tempe Kedelai: 1. Penaruh Lama Perendaman, Perebusan dan Pengukusan terhadap Kandungan Asam Fitat dalam Tempe Kedelai)".
:
,
1996.
Text.